Termeni si Conditii


1.Termeni si conditii de utilizare

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare.
Prin inregistrarea Consumatorului in calitate de client pe site si prin transmiterea rezervarii, Consumatorului ia la cunostinta aceste Conditii, accepta si declara ca este de acord cu termenii si conditiile ce vor guverna contractul de vanzare. BodoSport are dreptul de a modifica oricand aceste Conditii, fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea paginii Vanzatorului. Utilizarea in continuare de catre acesta a serviciilor oferite de BodoSport prin intermediul Site-ului, reprezinta acceptarea de catre Consumator a modificarilor aduse Conditiilor. In lipsa acordului din partea Consumatorului cu privire la Conditii, vanzarea produselor oferite de BodoSport nu este posibila.
In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri si luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.
www.bodosport.ro este un magazin de desfacere “en-detail” (comertul cu amanuntul). Produsele comercializate in acest magazin sunt destinate consumului, iar revanzarea acestora este strict interzisa(conform Codului Fiscal).

2.Procesul de comanda
Pentru a comanda trebuie sa fiti disponibil pentru a fi contactat prin telefon si sa furnizati o adresa de email valida.
Prin finalizarea Comenzii “Cumparatorul” consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii
Veti putea plasa o comanda daca:
Adaugati un produs în cosul dumneavoastra de cumparaturi, completati campurile formularului de comanda si alegeti sa platiti prin metodele de plata puse la dispozitie pe website.
Atunci cand plasati comanda, BodoSport SRL va va emite un numar de identificare a comenzii. BodoSport SRL va face acest lucru prin intermediul website-ului. Va rugam sa tineti cont de faptul ca acest numar de identificare a comenzii va este pus la dispozitie doar cu scopul informarii si nu constituie acceptul comenzii dumneavoastra.
Prin plasarea comenzii, dvs. va exprimati intentia de a cumpara produsele selectate sub termenii si conditiile noastre. BodoSport SRL poate accepta sau nu poate accepta comanda dvs., de asemenea poate reduce numarul de produse livrate.
S.C.BodoSport S.R.L. nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata, adica pentru care nu a fost trimis email de confirmare, ca avand valoarea unui Contract.
Acceptarea comenzii de catre S.C.BodoSport S.R.L. se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea S.C.BodoSport S.R.L. catre Cumparator, conform careia comanda a fost verificata, pregatita in zona de picking si urmeaza sa intre in procesul de livrare, fara a necesita o confirmare de primire din partea cumparatorului.
Practica noastra de confirmare ulterioara in scris a comenzilor, dupa pregatirea lor, demonstreaza tocmai respectul nostru fata de client, pentru ca desi un produs apare la vanzare si se afla pe stoc, din cauza faptului ca majoritatea produselor sunt ambalate, iar la receptia produselor se face doar numararea si o analiza calitativa a stocurilor prin sondaj, este posibil ca la picking (pregatirea comenzii) sa putem gasi produse in stare neconforma, nesesizata nici de producator si nici de subscrisa (pe cutie sa scrie ca produsul are o culoare, in realitate fiind de alta culoare; sau sa aiba vreun defect ; ori alta marime etc). Pe cale de consecinta, am fi in imposibilitate de onorare a comenzii dvs, pentru ca nu putem livra cu buna stiinta produse neconforme. Pentru astfel de situatii, ne rezervam dreptul de a va informa asupra unei eventuale neconformitati a produsului comandat, dvs.urmand a pastra comanda ori a o anula, partial sau integral.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea finala a Comenzii de catre S.C.BodoSport S.R.L.
In cazul in care BodoSport nu va poate accepta comanda, BodoSport va va contacta telefonic sau prin email pentru a va informa.
Va rugam sa tineti cont de faptul ca detaliile si culorile din prezentarea produselor pe site pot fi diferite în realitate. Imaginile produselor nu creeaza obligatii contractuale.

3.Retur
Returnarea unuia sau a mai multor produse
Daca din diferite motive (nu va place produsul comandat, nu va este buna marimea sau oricare altul ) doriti sa schimbati produsul cumparat sau sa recuperati contravaloarea lui, puteti trimite prin orice modalitate doriti(in afara de Posta Romana), la adresa de mai jos, fara ramburs (S.C. Bodo Sport S.R.L. nu va accepta primirea coletelor trimise cu ramburs)S.C. Bodo Sport S.R.L. Timisoara, Centrul Comercial Galeria 1, str. Sever Bocu, Nr.2, stand E7-8, cod postal : 300242, jud. Timis
Veti fi contactat de un consultant vanzari imediat ce produsul ajunge la noi pentru a stabili restul detaliilor. (daca doriti alt produs sau returnarea banilor).
Banii se pot returna prin:

Virament bancar din contul Bodo Sport in contul dumneavoastra (banii ajung in aproximativ 24/48ore de la procesarea platii).

NOTA:

        – Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, cu toate accesoriile si factura in original;
        – Plata se va face in termen de 15 zile lucratoare din ziua in care produsul returnat ajunge la sediul firmei noastre;
        – Returnarea banilor facandu-se doar pe valoarea produsului ,nu si a taxei de transport;
        – Cont IBAN; – Numele titularului de cont;
        – C.N.P Temeiul legal

Temeiul legal

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii lor de catre consumator.
In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 15 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 de zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
NOTA: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
Motive des intalnite pentru care se refuza returul produselor:

In cazul pantofilor sport cand clientul nu ambaleaza bine (in hartie sau nylon) cutia originala si aceasta ajunge la noi foarte deteriorata sau cu banda adeziva lipita direct pe ea (de catre curier, pentru ca acesta trebuie sa sigileze continutul daca expeditorul nu o face sau chiar de catre client)
In cazul articolelor de imbracaminte ambalate necorespunzator iar pe durata transportului ambalajul se deterioreaza si produsul se murdareste (recomandam returnarea produselor in cutii, sau foarte bine protejate, luand in evidenta manipularea lor de catre curier pentru a ajunge la noi in starea in care l-ati primit)
In cazul produselor cu semne de uzura sau mirosuri improprii ( va rugam nu trimiteti inapoi produse pe care le-ati deteriorat sau folosit pentru a evita refuzarea returului si plata taxelor de curier dus-intors; toate produsele returnate sunt analizate in detaliu; se verifica pe camerele de supraveghere starea in care a fost trimis).
Suntem siguri ca nimanui nu i-ar face placere sa cumpere un produs uzat sau deteriorat oricat de putin.
Ne cerem scuze pentru inconveniente si va multumim pentru intelegere.

4.Copyright
Intregul continut al site-ului bodosport.ro este proprietatea S.C. Bodo Sport S.R.L., si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea, de catre orice persoana, fara acordul S.C. Bodo Sport S.R.L., a elementelor de grafica Web, scripturi, programe, baze de date, imagini se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.bodosport.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

5.Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se va rezolva mai intai pe cale amiabila prin intelegere (conciliere) intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil litigiul va fi solutionat de catre instantele de judecata competente conform dreptului comun, aplicandu-se legea romana.

6.Litigii
Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. Bodo Sport S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Bodo Sport S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

7.Declinarea Responsabilitatii

Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura materialului, etc. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.
Singura obligatie a S.C. Bodo Sport S.R.L., fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este rambursarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv. Produsele comandate pot fi returnate in termen de 30 zile de la data primirii. Acestea trebuie sa fie returnate in ambalajul original si in aceleasi conditii in care au fost livrate.In caz contrar, S.C. Bodo Sport S.R.L., isi rezerva dreptul de refuza returnarea. In cazul aceptarii returului, S.C. Bodo Sport S.R.L. se obliga sa returneze contravaloarea produselor returnate in termen de 15 zile sau orice alt produs dorit la schimb.Dupa caz, cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client sau comerciant.
S.C. Bodo Sport S.R.L. are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda, in cazul in care anumite produse nu mai sunt disponibile.Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate de S.C. Bodo Sport S.R.L., dar nu si alte despagubiri.
Singura obligatie a S.C. Bodo Sport S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de de la respectivul client.
S.C. Bodo Sport S.R.L. face zilnic toate eforturile pentru a furniza informațiile necesare prezentarii produselor (actualizarea stocului, preturi, specificatii, etc). Cu toate acestea, pentru a reduce riscul aparitiei unei erori, va recomandam ca inainte de check out sa ne contactati in cazul in care anumite preturi sau specificatii de produs vi se par necorespunzatoare.
Preturile produselor de pe www.bodosport.ro sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe www.bodosport.ro sunt valabile in perioada de timp mentionata acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.
In cazul in care un produs este listat la un pret incorrect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produs primite de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. Vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda chiar daca aceasta a fost platita de dvs.. In acest caz vom emite imediat o linie de credit in contul dvs. egala cu suma platita pentru produsul/produsele anulate.
Preturile produselor afisate pe site contin TVA . Magazinul online www.bodosport.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara o informare prealabila.

8.Politica de confidentialitate si fisierele „cookie”
Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre.
Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei.
Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza:
Informatiile prezentate in continuare au scopul de a-ti aduce la cunostinta mai multe detalii despre utilizarea si administrarea “cookie”-urilor. Acest website foloseste “cookie”-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor clientului.
Ce este un “cookie”?

Un “Internet Cookie”(termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care sunt stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server al browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatii de pe hard disk-ul utilizatorului)
Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizator) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare.

Toate browserele ofera posibilitatea de a schimba setarile cookies. Aceste setari se gasesc de regula în “optiuni” sau în meniul de “preferinte” al browserului tau. Daca vrei sa activezi/dezactivezi/stergi cookie-urile browser-ului tau si nu stii cum, iti recomandam sa accesezi urmatoarele link-uri in functie de browser-ul pe care il folosesti:
Setari cookie Internet Explorer

Setari cookie Google Chrome

Setari cookie Mozilla Firefox

Setari cookie Safari

Info 3D Secure : reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)
Not Keeping Data : Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www.bodosport.ro ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Diverse
In cazul in care nu ati primit produsele comandate, contactati-ne cat mai curand posibil la adresa de e-mail contact@bodosport.ro. In vederea facilitarii unui raspuns rapid, va recomandam sa indicati numarul comenzii care v-a fost transmis dupa plasarea comenzii.